Finurligt

Finurligt

De vildeste korssting

Andet blandetPosted by Mia Tue, September 13, 2016 17:51:12
Som det ses herunder, er jeg ikke færdig med at brodere endnu, men jeg er løbet tør for stof (nej, selvfølgelig ikke, det findes ikke i dette hus, det med at løbe tør for stof eller garn eller...)Når de skøre ideer gør deres indtog, er det bare med at følge dem hurtigst muligt!


Flere korssting II

I vævenPosted by Mia Mon, June 27, 2016 15:53:33
Og så var der de to andre tasker udover den orange.
Den lille er syet af ærmet af en cowboyjakke og en rest hjemmevævet stof, med en sej lukning fra Skindhuset.
Den store er syet af cowboyjakkens ryg, og med et bælte som rem, så lang at den kan bæres på skrå over brystet, cykle-egnet tænke jeg.
Jeg synes det er sjovt, når det kan lykkes at bruge noget af det oprindelige i designet, her er det knapperne i taljelinningen, der er knappet et stykke traktorslange på som bæltet er fastgjort i.
Flere korssting, nu på hjemmevævet stof

I vævenPosted by Mia Mon, June 27, 2016 15:46:22
Jeg er nu uhjælpelig ramt af en brodere-dille. Så jeg har vævet stof i entrådet hør med udskiftelige kanttråde og siden broderet på stoffet. Jeg broderer på det uvaskede stof, fordi kamstriberne så hjælper med at skille stingene, og vasker stoffet med broderiet på bagefter. Det er blevet til tre tasker indtil videre. Denne er syet af et bukseben fra et par shorts jeg fandt i Røde Kors-butikken i Sorø, samt resterne af en orange kjole.
Kjolens pufærme blev til en lille lomme indeni, og stropperne kan holde en nøglering.
Broderiet er kun fastgjort foroven og forneden.

Next »