Finurligt

Finurligt

Amerikansk saftevand - KoolAid

Andet blandetPosted by Mia Thu, August 02, 2018 08:09:40
Jeg eksperimenterer med at farve på uld med levnedsmiddelfarver. Amerikansk saftevand er vældig kulørt, surt (så eddike behøves ikke), og nemt at arbejde med. I sin tid lærte jeg at gøre det i vandbad, men jeg tænkte at solen kunne klare det i denne varme. Her ser I indledningen, der er en pose i hver skål, koldt vand, og garnet er skyllet op og vredet lidt. Hmm, øjeblik, jeg skal lige finde ud af det med billederne.
Nå, det er åbenbart besværligt på iPad. Jeg må vist google lidt.

De vildeste korssting

Andet blandetPosted by Mia Tue, September 13, 2016 17:51:12
Som det ses herunder, er jeg ikke færdig med at brodere endnu, men jeg er løbet tør for stof (nej, selvfølgelig ikke, det findes ikke i dette hus, det med at løbe tør for stof eller garn eller...)Når de skøre ideer gør deres indtog, er det bare med at følge dem hurtigst muligt!


Misser med mere - broderi

Andet blandetPosted by Mia Thu, May 19, 2016 08:37:35
Jeg er endelig blevet færdig med "Kattekomsammen", et broderi fra Fru Zippe. Det har været rigtig hyggeligt at arbejde med, især fordi kattene ligner Mis med de blå øjne, en børnebog som jeg engang har kunnet læse i mørke og stadig kan en del af udenad. På Det blå Marked fandt jeg en ramme der passede til.

Selvfølgelig fik jeg straks abstinenser (suk - endnu en afhængighed har afsløret sig) og købte derfor et nyt kit. Og hvorfor ikke lade det pynte inden det er færdigt?

Desværre vender fotoet forkert - hvor kikset! Men forhåbentlig fremgår ideen alligevel.

Next »