Finurligt

Finurligt

Amerikansk saftevand - KoolAid

Andet blandetPosted by Mia Thu, August 02, 2018 08:09:40
Jeg eksperimenterer med at farve på uld med levnedsmiddelfarver. Amerikansk saftevand er vældig kulørt, surt (så eddike behøves ikke), og nemt at arbejde med. I sin tid lærte jeg at gøre det i vandbad, men jeg tænkte at solen kunne klare det i denne varme. Her ser I indledningen, der er en pose i hver skål, koldt vand, og garnet er skyllet op og vredet lidt. Hmm, øjeblik, jeg skal lige finde ud af det med billederne.
Nå, det er åbenbart besværligt på iPad. Jeg må vist google lidt.

De vildeste korssting

Andet blandetPosted by Mia Tue, September 13, 2016 17:51:12
Som det ses herunder, er jeg ikke færdig med at brodere endnu, men jeg er løbet tør for stof (nej, selvfølgelig ikke, det findes ikke i dette hus, det med at løbe tør for stof eller garn eller...)Når de skøre ideer gør deres indtog, er det bare med at følge dem hurtigst muligt!


Flere korssting II

I vævenPosted by Mia Mon, June 27, 2016 15:53:33
Og så var der de to andre tasker udover den orange.
Den lille er syet af ærmet af en cowboyjakke og en rest hjemmevævet stof, med en sej lukning fra Skindhuset.
Den store er syet af cowboyjakkens ryg, og med et bælte som rem, så lang at den kan bæres på skrå over brystet, cykle-egnet tænke jeg.
Jeg synes det er sjovt, når det kan lykkes at bruge noget af det oprindelige i designet, her er det knapperne i taljelinningen, der er knappet et stykke traktorslange på som bæltet er fastgjort i.
Next »